Segítségek

Mi is ez az oldal?

Az ingatlan7.com egy olyan online apróhirdetési oldal, ahol eladó és kiadó ingatlanok, valamint ingatlanokhoz kapcsolódó szolgáltatások hirdetései adhatóak fel ingyenesen.
 

Hogyan hirdethetnek?

A hirdetés feladásához először regisztrálni kell az oldalon. A regisztráció feltétele a Felhasználási feltételek elfogadása. A regisztráció során, a felhasználó által megadott email-címre elküldünk egy levelet, mely tartalmaz egy linket: erre a hivetkozásra kell kattintani a regisztráció aktiválásához.
Ezt követően a megadott email-cím, és a választott jelszó segítségével már be lehet jelentkezni az oldalon, és fel lehet adni a hirdetéseket.
 

Vállalkozások hogyan hirdethetnek?

Az ingatlan7.com oldalon vállalkozások is ingyen adhatják fel hirdetéseiket. Vállalkozások számára ugyanúgy kell regisztrálni, mint a magánszemélyeknek. Oldalunkon mindenki ingyen hirdethet, és korlátlan mennyiségű hirdetést adhat fel.
 

Meddig él a hirdetésem?

Az első hirdetés feladása előtt rendszerünk megkérdezi, hogy mennyi idő múlva küldjön Önnnek értesítést, hogy a hirdetése hamarosan lejár. Amennyiben a megválasztott időben érkező levelünkre öt napon belül nem reagál, akkor a hirdetése automatikusan törlődik.
Ha hirdetése a megadott időpnt előtt elveszíti aktualitását, akkor bejelentkezve Ön is törölheti azt, vagy akár az egész regisztrációját is.
 

Az adataimat mindenki láthatja?

Csak azok az adatai jelennek meg a hirdetésében, amelyeket megad. Egyedüli kötelezően megadandó adata az email-címe, de ezen adata nem lesz látható az oldalunkon: üzenetet az érdeklődők csak az ingatlan7.com oldal által biztosított űrlapon keresztül tudnak küldeni a hirdetőknek.
 

Ha regisztrálok, elársztják a postafiókomat levélszeméttel?

Nem, mi nem küldünk Önnek semmilyen kéretlen üzenetet, és az email-címét sem adjuk tovább harmadik személynek. Hírlevelet is csak abban az esetben küldünk, ha Ön ezt kifejezetten kéri, a személyes beállításainál.
Rendszerünk csak abban az esetben küld automatikusan generált levelet, ha a hirdetése hamarosan lejár (de ezen funkciónk is kikapcsolható), ill. ha elfelejti jelszavát, és Ön kéri, hogy küldjük el Önnek azt.
Üzenetet még a hirdetése iránt érdeklődők tudnak küldeni Önnek a megadott email-címére, de ők sem láthatják az email-címét. (Ha válaszol egy ilyen üzenetre, akkor természetesen már az üzenet küldője előtt sem lesz ismeretlen az Ön email-címe).
Adatkezelési elveinkről részletesebben olvashat itt.