SMS azonosító: IN82944
Ár: 22 500 000 Ft

Eladó ingatlan

Családiház hirdetés

Jelleg:
Önálló ház
Rögzítés ideje:
2014.09.17
Cím:
Székesfehérvár, (Fejér megye)
Állapot:
jó állapotú
Pince:
nincs
Tetőtér:
nem beépíthető
Fűtés:
gáz - konvetktor
Komfort:
összkomfortos
Panoráma:
nincs
Villany:
ingatlanon belül
Víz:
ingatlanon belül
Gáz:
ingatlanon belül
Csatorna:
ingatlanon belül
Szobák száma:
2 szoba + 2 félszoba
Ház mérete:
110 m2
Ingatlan mérete:
1.000 m2
Szintek száma:
földszintes
Név: Göde Mónika Annamária (összes hirdetése 3 db)
Cím: Székesfehérvár, (Fejér megye),
Budai út 8 (térkép)
Telefon: 06703274863
Leírás: Székesfehérvár-Búrtelepen eladásra kínálok egy 110 nm alapterületű, 1000 nm- es telken elhelyezkedő családi házat, melynek 2 egész szobája és 2 hálófülkéje van. A környék csendes, a közelben kórház, vasútállomás, nagy áruház, gimnázium, szakközépiskola, cukrászda, kisállatklinika.

Az ingatlan elhelyezkedését tekintve DK- is tájolású. A épület alapja az 1930-as években épült, 1998-ban felújítás történt és újabb helyiségekkel bővült a laktér. A tetőn cserepek vannak, a kert gondozott, kocsibejáróval kiépített. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy fedetlen terasz is, ahol családtagjaival, barátaival kisebb összejöveteleken kikapcsolódhat. Az ingatlanhoz tartozik még egy veteményes gyümölcsfákkal, ahol szőlő, meggy, cseresznye, körte, alma és szilva terem. Továbbá egy garázs és egy nettó 50 nm- es tárolóhelyiség, ami műhely kialakítására alkalmas.

A objektum legimpozánsabb része a társalgó, amely egyben nappaliként is funkcionál, igény esetén begalériázható, mivel magassága kb. 4,5 m. A két szoba az utcára néz, a hálófülkéknek udvarra néző ablakai vannak. A gardrób egyéb holmik tárolására alkalmas. A vizes helyiség felújításra szorul - ha ez megtörténik - a mai kor minden igényének megfelelő ház lesz az Öné. A fürdőtől a WC fülke külön lekerített. A lakóhely egy részét képezi a háztartási helyiség, ahol a laktértől elkülönítve alkalmas a mindennapi főzés és egyéb házimunkák elvégzésére - egy kisebb illemhellyel. A szobák és hálóhelyiségek linóleummal, padlószőnyeggel borítottak, a közlekedő és minden egyéb helyiség járólapos.

Olyan családoknak vagy fiatal pároknak ajánlom ezt az ingatlant, akik családi házas övezetbe vágynak, mégis kulcsponti elhelyezkedéssel, akiknek több gyermekük van, vagy a jövőben tervezik a gyermekvállalást és nem riadnak meg a kerti munkáktól, esetleg idős családtagjukkal élőknek.

Irányár: 22.500.000 Ft