SMS azonosító: IN82926
Ár: 19 800 000 Ft

Eladó ingatlan

Családiház hirdetés

Jelleg:
Egyéb
Rögzítés ideje:
2014.09.15
Cím:
Székesfehérvár, (Fejér megye), Temesvári
Állapot:
felújított
Pince:
van
Tetőtér:
beépíthető
Fűtés:
gáz - cirko
Komfort:
komfortos
Panoráma:
nincs
Villany:
ingatlanon belül
Víz:
ingatlanon belül
Gáz:
ingatlanon belül
Csatorna:
ingatlanon belül
Szobák száma:
2 szoba + 2 félszoba
Ház mérete:
125 m2
Ingatlan mérete:
550 m2
Szintek száma:
földszintes
Név: Göde Mónika Annamária (összes hirdetése 3 db)
Cím: Székesfehérvár, (Fejér megye),
Budai út 8 (térkép)
Telefon: 06703274863
Leírás: Székesfehérvár – Maroshegy csendes, családi házas övezetében eladó két ház egy telken. Teljesen külön, mégis együtt élhet a család, mindenkinek teljes kényelmet és intimszférát biztosítanak a felújított lakások. A ház téglafalazatból épült, 2006- ban pedig teljes, belső korszerűsítésre került sor: új víz és- villanyvezetékek, konyhabútorok, radiátorok, ajtók és nyílászárók. Hang és – hőszigetelt üveggel ellátott műanyag keretű illetve redőnnyel felszerelt ablakok kerültek beszerelésre. A fűtéskorszerűsítés során a kazáncsere is megtörtént. A burkolatok szintén megújultak, a szobákban laminált padló, illetve parketta lett fektetve. A vizes helyiségben jó minőségű taposó került lefektetésre. A falak festettek, csempével burkoltak.

A külső szigetelés elmaradt, de ha elkészül, a mai kor minden igényének megfelelő otthon válik belőle. Mindkét lakásban egy egész és két félszoba található. A konyha és étkező mellett a fürdők is korszerűsítettek.
A zárt, körbekerített udvarban a pihenőkert mögött lehetőség nyílik a kerti munka végzésére, pihenésre, szalonnasütésre.

Borospince és szerelőaknás garázs tartozik az épületekhez, igény szerint a minőség konyhabútorok is megvásárolhatóak. Ár: 19.800.000 Ft