SMS azonosító: IN82922
Ár: 22 500 000 Ft

Eladó ingatlan

Családiház hirdetés

Jelleg:
Önálló ház
Rögzítés ideje:
2014.09.15
Cím:
Székesfehérvár, (Fejér megye), Fehérvári út
Állapot:
felújított
Pince:
nincs
Tetőtér:
beépített
Fűtés:
gáz - cirko
Komfort:
komfortos
Panoráma:
van
Villany:
ingatlanon belül
Víz:
ingatlanon belül
Gáz:
ingatlanon belül
Csatorna:
ingatlanon belül
Szobák száma:
2 szoba + 1 félszoba
Ház mérete:
123 m2
Ingatlan mérete:
1.024 m2
Szintek száma:
földszint + emelet
Név: Göde Mónika Annamária (összes hirdetése 3 db)
Cím: Székesfehérvár, (Fejér megye),
Budai út 8 (térkép)
Telefon: 06703274863
Leírás: Székesfehérvár - Kisfaludon eladásra kínálunk egy erkélyes, tetőtér beépítéses családi házat. Az alsó szinten akadálymentesítve van a közlekedő folyosó, így könnyű a konyha és a fürdő helyiségbe a mozgás, illetve a szobákban laminált padló van. Minden más helyiségben kőporcelán borítás és taposó van. 2008 és 2009-ben korszerűsítés történt: cserére kerültek a villany és - vízvezetékek, lefolyócsere, fűtéskorszerűsítés és hőszigetelés is megtörtént, ami jócskán lefarag a havi költségből. A fűtés kombi kazánnal működik, ami a meleg vizet és a fűtést szolgálja. Az alsó szint 100 nm, a tetőtérben tusolótálca, WC és mosdó is van, külön lakrésznek is használható, zavartalan az ott lakás. A ház DK-i tájolású.

A házhoz tartozik egy szerelőaknás garázs és két darab 9 nm- es fa és betonház, illetve egy nagy, fedett terasz gépkocsibeállóval. Az árban benne van a konyhabútor és a tetőtéri gardrób. A hátsó részen szalonnasütésre, pihenésre, igény szerint veteményes kialakítására is van lehetőség, mivel a telek összterülete 1024 nm. Különféle gyümölcsfák: alma, dió, barack és szilvafák vannak, illetve egy kis virágoskert, kőjárdával kiépítve.

A közlekedés jó, mivel a Pákozd felé vezető főút mellett van, mégis csendes és a 22- es székesfehérvári járat utolsó megállója a ház előtt található. A ház ideális olyan családnak, ahol az idősebbik családtagról napi szinten gondoskodni kell, vagy vállalkozóknak is.