Információk vállalkozásoknak

Ingyenes hirdetés vállalkozások számára is

Az ingatlan7.com oldalon valóban ingyenesen hirdethet mindenki - így ingatlanközvetítők, -beruházók, -fejlesztők is.
Semmilyen havi-, éves-, vagy más időszakhoz kötött díjfizetési kötelezettsége nem keletkezik a nálunk hirdető vállalkozásoknak, ráadásul korlátlan mennyiségű hirdetést adhat fel mindenki, aki nálunk hirdet. A hirdetésekhez négy fénykép tölthető fel, és a hirdetésekhez egy-egy videó is kapcsolható.

Hogyan regisztrálhatnak a vállalkozások?

Az ingatlan7.com oldalon nincs külön regisztráció vállalkozásoknak. A feladott hirdetések mennyiségéből következtet a rendszerünk arra, hogy az adott hirdető vállalkozásként hirdet: ekkor felajánlja a program a többletszolgáltatások elérhetővé tételét.

További ingyenes szolgáltatások vállalkozásoknak

Vállalkozó partnereink olyan további szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mindenféle díjfizetési kötelezettség nélkül, mint:
  • saját weboldal, mely minden esetben automatikusan tartalmazza a nálunk meghirdetett ingatlanok adatait is. A weboldal tartalma, és arculata - bizonyos keretek között - szabadon szerkeszthető.
  • saját keresődoboz, mely a vállalkozás már meglévő weblapjába illeszthető, és megjelenése szintén - bizonyos keretek között - szabadon módosítható.
Vállalkozások számára további funkciók bevezetésén is dolgozunk, de szívesen vesszük hirdetőink ötleteit is.

Kiemelt hirdetések

Bodonhely, (Győr-Moson-Sopron megye)
Rábapatona, (Győr-Moson-Sopron megye)