A regisztráció aktiválása

A regisztrációt követően rendszerünk azonnal elküld az Ön által megadott email-címre egy emailt, mely tartalmaz egy hivatkozást: erre a hivatkozásra kell kattintania (vagy böngészője kereső-mezőjébe átmásolnia), és ekkor válik aktívvá a regisztráció.

Nem kapta meg a levelünket?

Ennek alapvetően három gyakori oka szokott előfordulni.
  • Elképzelhető, hogy véletlenül elgépelte az email-címét, és így rendszerünk rossz címre próbálta kézbesíteni a levelet. Ez esetben az újbóli regisztráció a megoldás. (Az elrontott - és éppen ezért nem aktivált - regisztrációt rendszerünk 5 nap után törli.)
  • Amennyiben ingyenes levelező-szolgáltatást használ, akkor előfordulhat, hogy az általunk elküldött levél (az ingyenes szolgáltató által használt levelező-szerver túlterheltsége miatt) csak jelentős késedelemmel érkezik meg. Ilyenkor az újbóli regisztráció csak abban az esetben segíthet, ha másodjára egy másik email-szolgáltatónál lévő fiókot ad meg.
  • Sajnos néha az is előfordul, hogy a levelező-szolgáltató az általunk küldött levelet spam-ként értékeli: ilyenkor célszerű lehet megnézni, hogy nem tette-e a levelező a valódi levélszemetek közé az ingatlan7.com által elküldött levelet.